Acetyl L-Carnitine

Acetyl-L-carnitine

Acetyl-L-carnitine
Acetyl L-Carnitine

Acetyl-L-carnitine

gluten vrij gm vrij lactose vrij geen toegevoegde zuivel soja vrij veganisten vegetariërs ...
Zo laag als € 12,99
SKU
BPB-ALCA-0000
Op voorraad
SKU
BPB-ALCA-0000
Zo laag als € 12,99
30% KORTING Op dit product – min. 30€ MET CODE TIER1E
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
100% Puur ALCAR Poeder
Zeer hoge kwaliteit
Al meer dan een decennium pupulair

Beschrijving

BULK POWDERS®  biedt je 100% puur Acetyl-L-Carnitine poeder, ook vaak ALCAR genoemd, voor een uitzonderlijk scherpe prijs. Acertyl-L-Carnitine is al meer dan een decennium lang bijzonder populair in Europa. En dankzij haar puurheid, kan het ALCAR poeder van Bulk Powders snel opgenomen worden in de bloedbaan.

Acetyl-L-Carnitine is een natuurlijk voorkomen aminozuur, samengesteld uit azijnzuur en L-carnitine. De stof komt ook natuurlijk voor in het lichaam en in melk.

Voordelen van Acetyl-L-Carnitine

  • 100% puur Acetyl L-Carnitine poeder
  • Wordt snel opgenomen in het lichaam
  • Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Voor wie is Acetyl-L-Carnitine geschikt?

Dit product is ideaal voor iedereen die een caloriearm dieet volgt. Het kan perfect gecombineerd worden met groene thee extract, groene koffie extract, Glucomannan, TTA of cafeïne tabletten.

Kwaliteitswaarboringing

Zoals bij alle producten van de Pure Serie, is dit product rechtstreeks afkomstig van een door Bulk POwders goedgekeurde leveranciers. Al onze leveranciers worden streng gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge standaarden. Bovendien worden ze naar onze interne quality controle procedures routineus getest. We werken slechts met een klein aantal leveranciers samen, waarvan de meeste al sinds onze lancering in 2005. Alle Pure serie producten worden, daarenboven, steeds verpakt in onze eigen state-of-the-art productiefaciliteit. Dit alles om ervoor te zorgen dat we alleen de hoogste kwaliteit van producten kunnen leveren in tegen de scherpste prijzen.

Veelgestelde vragen over Acetyl-L-Carnitine

Hoe kan Acetyl-L-Carnitine mijn dieet ondersteunen?

Acetyl-L-carnitine is een geacetyleerde vorm van het natuurlijk voorkomende aminozuur, L-carnitine, dat aantoonbaar effectiever dan L-carnitine op zich zijn. Het is het meest effectief wanneer 750mg Acetyl-L-Carnitine, 2-3 keer per dag geconsumeerd wordt. Het is beschikbaar in poedervorm om het makkelijk te kunnen consumeren. Zo kan het bijvoorbeeld makkelijk gemixt worden in dranken.

Wanneer kan ik Acetyl-L-Carnitine het beste innemen?

In tegenstelling tot vele andere supplementen die worden gebruikt om vetverlies te stimuleren, zoals groene thee extract of Complete Thermogenisch kan Acetyl-L-Carnitine op elk moment van de dag geconsumeerd worden. Voor de beste resultaten raden we 2 à 3 porties per dag aan om 3 verschillende tijdstippen. Idealiter op een lege maag.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

Ingrediënten van acetyl-L-carnitine

100% acetyl-L-carnitine.

Geschikt voor

Vegetariërs en veganisten.

Allergenen

Geen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik

Mix 1 ietwat volle lepel (ca. 750 mg) met 50 ml water. Drink 2-3 porties per dag, bij voorkeur op een lege maag.

Synergisten

Acetyl-L-carnitine is goed te combineren met andere voedingsstoffen voor vetverlies, zoals glucomannanpoedergroene koffie-extract en groene thee-extract.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen

#BeMoreDoMore

Volg ons @bulkpowders

Blijf in contact

Zin in kortingen en fitness-tips rechtstreeks in je inbox? Je weet wat je moet doen.