LAAGSTE PRIJZEN
BESPAAR TOT 60%
GRATIS LEVERING
BESTELLINGEN BOVEN €50+
BETROUWBAAR
TRANSPARANT, GETEST
GROOTSTE AANBOD
1200+ PRODUCTEN
Beta Alanine

Beta-alanine

Beta Alanine

Beta-alanine

vegetariërs veganisten gm vrij gluten vrij melk vrij lactose vrij soja vrij ...
Zo laag als € 6,49
SKU
BPB-BALA-0000
Op voorraad
SKU
BPB-BALA-0000
Zo laag als € 6,49
35% KORTING Op dit product – min. €30 MET CODE TREATYOURSELFD
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
BULK POINTS™

Krachtige pre-workout voedingsstof
Verhoogt de carnosine-concentratie in de spieren
Stelt de vermoeidheid door inspanning uit

Beschrijving

De beta-alanine van BULK POWDERS™ is een volledige pure bron van deze pre-workout versterker. Oorspronkelijk werd beta-alanine aangeprezen als de 'nieuwe creatine'. Het heeft nu zijn plaats gevonden, niet zozeer als alternatief voor creatine, maar als de perfecte aanvulling hiervan.

Beta-alanine verhoogt de carnosine-concentratie in de spieren en voorkomt de vorming van waterstofionen die de pH-waarde in de spieren verlagen. Onderzoekers stellen dat lage pH-waarden in de spieren voor vermoeidheid zorgen. Beta-alanine bestrijdt de vermoeidheid stelt de gebruikers in staat langer en harder te trainen. Dit biedt voordelen aan allerlei soorten atleten en maakt het geschikt voor zowel krachtsporters als duursporters.

De gebruikers van beta-alanine van BULK POWDERS™ zullen de werking ervan vrijwel direct opmerken: het geeft een tintelend of prikkelend gevoel waar men bij langer gebruik van het supplement aan gewend raakt. Net als al onze producten, zal je beta-alanine nergens goedkoper vinden. Wij raden aan het te combineren met L-arginine en druivenpitextract om op deze manier je eigen pre-workoutsupplement te maken.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

Ingrediënten van beta-alanine

100% beta-alanine.

Geschikt voor

Vegetariërs en veganisten.

Allergenen

Geen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik

Mix 1 lepel (ca. 4 g) beta-alanine met 50 ml water of met een pre-workoutdrank. Drink het 30 minuten voorafgaand aan de training en bij voorkeur met een lege maag.

Nuttig op dagen waarop niet getraind wordt 4 g om het prikkelend gevoel te verminderen dat dit supplement met beta-alanine kan veroorzaken.

Synergisten

Uit onderzoek is gebleken dat beta-alanine goed werkt met snelle koolhydraten zoals waxy-maïszetmeeldextrose en maltodextrine (verhouding 50:50). Eveneens wordt aangenomen dat beta-alanine en creatine synergetisch samenwerken en daarom raden we het aan te gebruiken met creatine monohydraat voor een neutrale smaak.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen