Complete Stimulant™

Complete stimulans

Complete stimulans
Complete stimulans
Complete Stimulant™

Complete stimulans

gluten vrij gm vrij lactose vrij geen toegevoegde zuivel soja vrij vegetariërs ...
Zo laag als € 28,99
SKU
BBLE-CSTI
Op voorraad
SKU
BBLE-CSTI
Zo laag als € 28,99
30% KORTING Op dit product – min. 30€ MET CODE TIER1E
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
Krachtige stimulans voor de pre-workout
Verbetert focus en alertheid
Verhoogt concentratievermogen

Beschrijving

De complete stimulans is wederom een exclusief product van BULK POWDERS™. De indrukwekkende ingrediënten stimuleren zowel lichaam als geest. Het is een perfect pre-workoutsupplement om je gefocust te houden en je energie te geven. Het is ook geschikt voor wanneer je een mentale boost kan gebruiken: of je juist een verhoogde concentratie en focus nodig hebt of juist je welzijn wilt verbeteren.

Een portie van complete stimulans bevat taurine (1,5 g), L-tyrosine (1,5 g), cholinebitartraat (750 mg), DMAE (300 mg) en cafeïne (300 mg). De toegevoegde DMAE en choline verhogen samen het niveau van de neurotransmitter acetylcholine; samen met taurine, L-tyrosine en cafeïne verhogen zij alertheid en dat maakt complete stimulans de perfecte keuze voor wanneer je gefocust, gereed en alert moet zijn.

Zoals alle producten van BULK POWDERS™, zijn ook de doseringen van complete stimulans volledig helder.  Dit is een unieke aanpak binnen de supplementenindustrie: het zorgt ervoor dat je precies weet waarvoor je betaalt en wat je binnenkrijgt.

Complete stimulans zit in HPMC-capsules, wat het geschikt maakt voor vegetariërs en veganisten. 

Combineer complete stimulans voor optimale synergetische effecten met complete stikstofoxide.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

Ingrediënten van complete stimulans

Per 6 capsules:

Taurine 1,5 g, L-tyrosine 1,5 g, cholinebitartraat 750 mg, DMAE 300 mg en cafeïne 300 mg.

Geschikt voor

Vegetariërs en veganisten.

Allergenen

Geen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik

Neem 6 capsules, 30 minuten voorafgaand aan de training en bij voorkeur op een lege maag. Neem voor gebruik op dagen zonder training 3 maal per dag 2 capsules.

Voor diegenen die complete stimulans als een dagelijks product willen gebruiken om de concentratie en de stemming te verbeteren: neem 3 maal per dag 2 capsules.

Synergisten

Voor een echte "complete" pre-workout-combinatie, kun je complete stimulans gebruiken met complete stikstofoxide. Probeer ook eens complete intra-workout tijdens je workout, en complete alles-in-één daarna, voor groei en herstel.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen

#BeMoreDoMore

Volg ons @bulkpowders

Blijf in contact

Zin in kortingen en fitness-tips rechtstreeks in je inbox? Je weet wat je moet doen.