Complete T-Booster™

Complete T-booster

Complete T-booster
Complete T-booster
Complete T-Booster™

Complete T-booster

gluten vrij gm vrij lactose vrij geen toegevoegde zuivel soja vrij veganisten vegetariërs ...
Zo laag als € 37,49
SKU
BBLE-CTBO
Op voorraad
SKU
BBLE-CTBO
Zo laag als € 37,49
30% KORTING Op dit product – min. 30€ MET CODE TIER1E
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
Krachtig gedoseerde formule
Bevat zeer effectieve ingrediënten
Met D-asparaginezuur en zink

Beschrijving

De exclusieve complete T-booster van BULK POWDERS® is samengesteld om de t-levels van de man te verhogen en zo spiergroei te ondersteunen, libido te verhogen en welzijn te verbeteren. De t-niveaus worden door het gebruik van complete T-booster verhoogd, waardoor de gebruikers een toename kunnen verwachten in spiermassa, energie en explosieve kracht.

Zoals alle producten van BULK POWDERS®, is de samenstelling volledig helder en worden alle ingrediënten en doseringen duidelijk vermeld. Je weet precies wat je krijgt! De capsules van complete T-booster zijn van HPMC, wat het geschikt maakt voor vegetariërs en veganisten.

Kort samengevat bevat complete T-booster een reeks aan krachtig gedoseerde ingrediënten waarvan onderzoek bewezen heeft dat ze de hormoonproductie verhogen. Zo bevat het onder meer het zeer populaire D-asparaginezuur (3000 mg), protodioscin 50% (1500 mg) en zink-monomethionine (150 mg).

Dit is een premium samenstelling waarbij ieder ingrediënt opgenomen is in de meest krachtige vorm. Zo bevat de Complete T-booster van BULK POWDERS® geen normaal zink, maar zink-methionine: dit is de meest biologische beschikbare vorm van zink. Protodioscin is eveneens een indrukwekkend 50% extract en daarmee sterker dan de samenstellingen van de concurrentie.

Voor de meest krachtige t-booster voor een ongelooflijke lage prijs hoef je niet verder te zoeken dan Complete T-booster.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

Ingrediënten van complete T-booster

Per 6 capsules:

D-asparaginezuur 3000 mg, protodioscin (50%) 1500 mg, zink-monomethionine 150 mg.

Geschikt voor

Vegetariërs en veganisten.

Allergenen

Geen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik

Neem 6 capsules per dag, bij voorkeur op een lege maag. Neem op dagen met training 6 capsules 45 minuten voor de training. Neem op dagen zonder training 6 capsules voor het slapen gaan.

Synergisten

Zorg ervoor dat je dieet rijk is aan eiwitten om het maximale uit dit product te halen. Als je regelmatig hard traint, kan je met compleet gewrichtsherstel je gewrichten in goede staat houden.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen

#BeMoreDoMore

Volg ons @bulkpowders

Blijf in contact

Zin in kortingen en fitness-tips rechtstreeks in je inbox? Je weet wat je moet doen.