Creatine Monohydrate

Creatine Monohydraat

Creatine Monohydraat
Creatine Monohydraat
Creatine Monohydrate

Creatine Monohydraat

gluten vrij gm vrij lactose vrij geen toegevoegde zuivel soja vrij veganisten vegetariërs ...
Zo laag als € 2,99
SKU
BPB-CMON-0000
Op voorraad
SKU
BPB-CMON-0000
Zo laag als € 2,99
30% KORTING Op dit product – min. 30€ MET CODE TIER1E
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
De puurste creatine monohydraat verkrijgbaar
Verbetert zeer intensieve prestaties
Gebruikt door topsporters

Beschrijving

WAT IS CREATINE MONOHYDRAAT?

BULK POWDERS® Creatine Monohydraat is een hoge kwaliteit en zeer zuivere vorm van creatine monohydraat. Bovendien kunnen wij dit creatine poeder voor een zeer scherpe prijs aanbieden.

Veel Creatine Monohydraat producten bevatten onzuiverheden, tot wel 5%, maar je kunt er zeker van zijn dat BULK POWDERS® Creatine Monohydraat 99,9% zuiver is. We hebben het certificaat van deze zuiverheidsanalyse toegevoegd op deze pagina (naast de productfoto).  

Creatine is een van de meest onderzochte sportsupplementen en is bewezen veilig, legaal en effectief. Je kunt het zelfs langer dan 21 maanden gebruiken zonder nadelige gevolgen. Dit komt omdat het een lichaamseigen stof is. 

Creatine is vooral effectief bij sporten met opeenvolgende uitbarstingen van energie, omdat het deze uitbarstingen kan versterken. Het is daarom vooral aan te raden bij: bodybuilding, powerliften, voetballen, rugby, sprinten en atletiek. Veel sporters gebruiken creatine en er wordt geschat dat 90% van de atleten tijdens de Olympische Spelen in 2012 creatine gebruikten.

Het is daarnaast makkelijk te gebruiken, je kunt Creatine Monohydraat makkelijk mixen met proteïne en/of koolhydraatrijke dranken. Het is makkelijk om te mengen. Creatine wordt veelal gebruikt als een post-workout supplement.

VOORDELEN VAN CREATINE MONOHYDRAAT

  • Verhoogt de fysieke prestatie bij energie-uitbarstingen van hoge intensiteit
  • Meest onderzochte sportsupplement op de markt
  • Makkelijk te mengen met water of andere dranken
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Geprobeerd, getest, veilig en effectief
  • Komt met scoop voor afmeten van porties


VOOR WIE IS CREATINE MONOHYDRAAT?

Creatine is voor veel mensen, niet alleen voor professionele atleten. Iedereen die sport beoefend waarbij korte explosieve energieuitbarstingen voorkomen kan er baat bij hebben. De hoeveelheid die effect heeft is voor iedereen gelijk, tussen de 3-5g per dag. Wel is het belangrijk te melden dat creatine geen wondermiddel is, je moet het langere tijd gebruiken om de effecten te merken. Daarnaast zijn een goed trainingsschema en voedingspatroon belangrijk. 

MEER OVER CREATINE

Creatine voor beginners 

Alles over creatine

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

CREATINE MONOHYDRAAT INGREDIËNTEN PER PORTIE

Smaakloos

100% Creatine Monohydraat

Smaken

Creatine Monohydraat (4g), Smaakmaker (Bessen gemixt, Appel & Limoen), Citroenzuur, Kleurstof (Cu Chlorophyllin, Bietensap), Sucralose.

Voedingswaarden

per portie (5g)

per 100g

Creatine Monohydraat

5g

100g

GESCHIKT VOOR

Vegetariërs, Veganisten, GM-vrij, Glutenvrij, Melkvrij, Lactosevrij, Sojavrij

ALLERGENEN

Geen

Gebruiksaanwijzing

GEBRUIK

Mix 1,5 lepel (ca. 5g) met 50ml water en neem dagelijks 1-2 porties.

1 portie kan genuttigd worden in bijvoorbeeld een pre- of post-workoutshake.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Het is bewezen dat snel vrijkomende koolhydraten zoals waxy-maïszetmeel of dextrose de opname van creatine verbeteren. Dit is de snelheid waarmee creatine geabsorbeerd wordt in het lichaam en terecht komt bij de werkende spieren. 

Andere producten die goed en vaak samen met creatine genuttigd worden zijn: vertakte aminozuren (BCAA) en whey proteïne. Sommige onderzoeken pleiten voor gecombineerd gebruik van D-ribose met creatine. 

Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Genoemde resultaten gaan uit van normaal gebruik in combinatie met een gezond voedings- en trainingspatroon.  

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen

#BeMoreDoMore

Volg ons @bulkpowders

Blijf in contact

Zin in kortingen en fitness-tips rechtstreeks in je inbox? Je weet wat je moet doen.