LAAGSTE PRIJZEN
BESPAAR TOT 60%
GRATIS LEVERING
BESTELLINGEN BOVEN €50+
TRUSTED
TRANSPARANT, GETEST
GROOTSTE AANBOD
1200+ PRODUCTEN
Glutamine Peptides

Glutaminepeptiden

Glutamine Peptides

Glutaminepeptiden

Geschiktheid
V vegetariërs
VG veganisten
GM gm vrij
D melk vrij
L lactose vrij
S soja vrij
V VG GM D L S
€ 3,99
SKU
BPB-GPEP-0000
Op voorraad
SKU
BPB-GPEP-0000
€ 3,99
35% KORTING OP DIT PRODUCT BIJ BESTEDING VAN €25 MET CODE YAY35D
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
BULK POINTS™

Superieure vorm van glutamine
Voorkomt spierafbraak
Verkort de herstelperiode

Beschrijving

De glutaminepeptiden van BULK POWDERS™ zijn een speciaal ontwikkelde vorm van glutamine die ongeveer twee maal sneller geabsorbeerd worden dan gewone L-glutamine.

L-Glutamine is een 'vrije vorm', in tegenstelling tot glutaminepeptiden die verbonden zijn met peptiden. Dit komt niet alleen de absorptie ten goede maar maakt ze ook stabieler. Experts gaan ervan uit dat ongeveer 50-85% van de L-glutamine niet geabsorbeerd wordt. Het spijsverteringsstelsel heeft speciale transportsystemen voor peptiden waardoor deze in tegenstelling tot de eerder genoemde, wel volledig geabsorbeerd kunnen worden.

De voordelen van het gebruik van de glutaminepeptiden van BULK POWDERS™ zijn onder andere: hogere niveaus aan groeihormoon met als gevolg daarvan meer spiermassa, het gaat spierverlies tegen, een sneller herstel na inspanningen en een versterkt immuunsysteem.

Glutamine maakt deel uit van meer metabolische processen dan enig ander aminozuur, waardoor het lichaam het in grote hoeveelheden nodig heeft. Glutaminepeptiden zijn voor atleten een onmisbaar supplement.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

Ingrediënten van glutaminepeptiden

100% glutaminepeptiden.

Geschikt voor

Vegetariërs en veganisten.

Allergenen

Gluten.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik

Mix 1 lepel (ca. 3 g) met 50 ml water, bij voorkeur op een lege maag. Glutaminepeptiden worden bij voorkeur 's ochtends genomen en direct na oefeningen of trainingen.

Synergisten

Glutaminepeptiden kunnen gecombineerd worden met andere supplementen die de herstelperiode verkorten, zoals zure Montmorency-kersenextract en vertakte aminozuren.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen