Curcumin & Vitamin D3 Capsules

Kurkuma & Vitamine D3 Capsules

Kurkuma & Vitamine D3 Capsules
Kurkuma & Vitamine D3 Capsules
Curcumin & Vitamin D3 Capsules

Kurkuma & Vitamine D3 Capsules

gluten vrij lactose vrij geen toegevoegde zuivel soja vrij vegetariërs ...
Zo laag als € 17,49
SKU
BPB-CUVD
Op voorraad
SKU
BPB-CUVD
Zo laag als € 17,49
30% KORTING Op dit product – min. 30€ MET CODE TIER1E
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
Unieke combinatie Kurkuma Extract en vitamine D3
Actieve Curcumine verbinding
Ondehoudt botgezondheid

Beschrijving

WAT ZIJN KURKUMA & VITAMINE D3 CAPSULES?

De Kurkuma & Vitamine D3 Capsules van Bulk Powders® leveren een combinatie van Curcumine Extract en vitamine D3 in &&n unieke capsule. Elke capsule bevat 30mg van het gepatenteerde NovaSOL® Curcumine Extract en 5.4μg vitamine D3.

Wat de vorm van vloeibare curcumine die hierin gebruikt wordt zo uniek maakt, is dat deze zorgt voor een betere biobeschikbaarheid en absorptie dankzij de micellenstructuur.

Curcumine is de actieve verbinding in kurkuma (lid van de gember familie) en het zijn de curcuminoïden binnenin die het product zijn karakteristieke gele kleur geven. Ondanks het feit dat het eeuwenlang werd gebruikt in de ayurvedische geneeskunde, is Curcumine Extract nu aan populariteit aan het winnen als een voedingssupplement. Door de unieke vloeibare vorm waarin Bulk Powders® het Curcumine Extract aanbiedt, is het nu nog gemakkelijker te gebruiken.

Vitamine D3, dat erom bekend staat vele gezondheidsvoordelen te hebben, is een in vet oplosbare vitamine die kan gevonden worden in voeding, maar het lichaam krijgt vooral vitamine D3 binnen via synthese van het zonlicht. Gedurende de wintermaanden hebben dan ook vele mensen last van een vitamine D3 tekort. In dat geval wordt hen vaak een supplement aangeraden. De voordelen van vitamine D3 in deze formule zijn talrijk: het onderhoud van botgezondheid, het behouden van een normaal calciumgehalte in het lichaam, normale spierfuncties en een goed immuunsysteem.

VOORDELEN VAN KURKUMA & VITAMINE D3 CAPSULES

  • Makkelijke in te nemen capsule
  • Gepatenteerd Curcumine Extract van NovaSOL®
  • Vloeibare vorm van Curcumine Extract met verbeterde absorptie
  • Maar dan 100% van de ADH vitamine D3 per capsule
  • Geschikt voor vegetariërs + glutenvrij
  • Vitamine D3 ondersteunt immune system, spierfuncties en normaal calciumgehalte
  • Onderhoudt botgezondheid

WAARVOOR ZIJN KURKUMA & VITAMINE D3 CAPSULES GESCHIKT?

Optimale botgezondheid is uiterst belangrijk voor iedereen die regelmatig traint, in het bijzonder voor gewichtheffers en powerlifters, omdat regelmatig trainen beenderen onder stress zet.

De unieke formule van de Kurkuma & vitamine D3 capsules van Bulk Powders® zijn ideal voor iedereen die zijn/haar botgezondheid wil onderhouden, meer vitamine D3 wil innemen of de calciumniveaus in zijn/haar lichaam wil verhogen. 

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

Ingrediënten

PER CAPSULE: Polysorbaat (emulgator), HydroxPropylMethylCellulose (HPMC) (Capsule), NovaSOL® (Curcuma Longa Extract) 500mg (30mg Curcuminoids), Ascorbinezuur 10mg, vitamine D3 (Cholecalciferol) 5.4mcg (* 108% ADH).

*% ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (8400kJ/ 2000kcal) 

Geschikt voor

Vegetariers, sojavrij, glutenvrij, lactosevrij

Informatie over allergenen

Geen.

Gebruiksaanwijzing

Usage

Gebruik 1 capsule, 2-3 keer per dag.

Gerelateerde producten

Kurkuma & Vitamine D3 Capsules kunnen worden genomen met andere producten om de gewrichten te versterken zoals Compleet gewrichtsherstel, Glucosaminesulfaat of Supersterke omega 3 softgels 1000 mg.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen

#BeMoreDoMore

Volg ons @bulkpowders

Blijf in contact

Zin in kortingen en fitness-tips rechtstreeks in je inbox? Je weet wat je moet doen.