LAAGSTE PRIJZEN
BESPAAR TOT 60%
GRATIS LEVERING
BESTELLINGEN BOVEN €50+
BETROUWBAAR
TRANSPARANT, GETEST
GROOTSTE AANBOD
1200+ PRODUCTEN
Glutamine

L-glutamine

Glutamine

L-glutamine

(5 Beoordelingen)
Geschiktheid
V vegetariërs
VG veganisten
GM gm vrij
G gluten vrij
D melk vrij
L lactose vrij
S soja vrij
V VG GM G D L S
€ 3,49
SKU
BPB-LGLU-0000
Op voorraad
SKU
BPB-LGLU-0000
€ 3,49
35% KORTING Op dit product – min. €25 MET CODE SCORE35D
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
BULK POINTS™

Het puurste L-glutamine-poeder
Voorkomt spierverlies
Verbetert herstel na training

Beschrijving

De L-glutamine van BULK POWDERS™ is een 100% puur poeder van farmaceutische kwaliteit. L-glutamine is een van de populairste sportvoedingssupplementen ter wereld en heeft dat voornamelijk te danken aan het groot aantal voordelen dat het biedt. 

L-glutamine is het meest aanwezige aminozuur in het spierweefsel en wordt door het lichaam zelf aangemaakt. Hoewel dat het door het lichaam aangemaakt wordt en terug te vinden is in voedsel als vlees en vis, is L-glutamine niet in voldoende hoeveelheden aanwezig voor mensen die regelmatig sporten.

Als je het trainen serieus neemt is L-glutamine een onmisbaar supplement dat je dagelijks binnen moet krijgen. Het vermindert de herstelperiode na inspanningen, voorkomt spierverlies, helpt het op niveau brengen van het glycogeenpeil en versterkt het immuunsysteem. Sterker nog: L-glutamine is dermate effectief dat het in ziekenhuizen zelfs voorgeschreven wordt aan bedlegerige patiënten om hun immuunsysteem een boost te geven en de verspilling van spieren door inactiviteit te voorkomen.

L-glutamine van BULK POWDERS™ heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding van Europa. Je zult nergens anders een L-glutamine-poeder vinden van een dergelijke hoge kwaliteit voor deze lage prijs.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

Ingrediënten van L-glutamine

100% L-glutamine.

Geschikt voor

Vegetariërs en veganisten.

Allergenen

Geen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik

Mix 1 volle lepel (ca. 5 g) met 50 ml water of als toevoeging aan een eiwitshake. Neem dagelijks 1-3 porties.

Synergisten

Wanneer L-Glutamine gebruikt wordt met snelle koolhydraten zoals waxy-maïszetmeel zorgt het ervoor dat de glutamine sneller naar de spiercellen vervoerd wordt. Dit is ideaal voor na de training wanneer je spieren naar aminozuren snakken.

Glutamine vormt een aanvulling op veel andere producten, variërend van andere aminozuren zoals kant-en-klaar BCAA-poeder tot andere producten die de spieropbouw bevorderen zoals complete alles-in-één, pure wei-eiwitten en complete T-booster.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen

(5 Beoordelingen)
Schrijf je eigen recensie

* Disclaimer: De onderstaande reviews zijn van bevestigde klanten en zijn gebaseerd op hun persoonlijke meningen. Geïmpliceerde resultaten kunnen verschillen..

Enkel geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of maak een account aan.