Maltodextrin

Maltodextrine

Maltodextrine
Maltodextrin

Maltodextrine

gluten vrij gm vrij lactose vrij geen toegevoegde zuivel soja vrij veganisten vegetariërs ...
Zo laag als € 3,99
SKU
BPB-MALT-0000
Op voorraad
SKU
BPB-MALT-0000
Zo laag als € 3,99
30% KORTING Op dit product – min. 30€ MET CODE TIER1E
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
100% pure bron van koolhydraten
Combineer met andere voedingsstoffen voor na de training
Een perfecte toevoeging aan zelfgemaakte weight gainers

Beschrijving

Het maltodextrine-poeder van BULK POWDERS™ is 100% puur en bestaat uit eersteklas Europese materialen zonder toegevoegde additieven of vulstoffen. 

Maltodextrine is een complexe koolhydraat met op de een glycemische index een hoge waarde van 110. Dit betekent dat het extreem snel in de bloedbaan te absorberen is en tegelijkertijd een insulinepiek creëert. Na inspanningen is een insulinepiek exact wat nodig is om voedingsstoffen als aminozuren naar de spieren te voeren. Deze zorgen dat de spieren kunnen bijtanken, groeien en herstellen.

Maltodextrine kan gebruikt worden voor, tijdens en na de workout. Het is een geweldige toevoeging aan zelfgemaakte weight gainer-shakes. Combineer het met voedingsstoffen als wei-eiwitten en essentiële vetzuren om zo je eigen weight gainer samen te stellen.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

Ingrediënten van maltodextrine

100% maltodextrine.

Voedingswaarde-informatie van maltodextrine

Per portie van 50 g:

Energie: 829 kJ/198 Kcal, Eiwitten: 0 g, Koolhydraten: 49,5 g (waarvan suikers: 0 g), Vet: 0 g (waarvan verzadigd: 0 g).

Per 100 g:

Energie: 1657 kJ/396 Kcal, Eiwitten: 0 g, Koolhydraten: 99 g (waarvan suikers: 0 g), Vet: 0 g (waarvan verzadigd: 0 g).

Geschikt voor

Vegetariërs en veganisten.

Allergenen

Geen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik

Mix 1,5 lepels (ca. 50 g) met 100 ml water.

Voor gebruik in je eigen formule voor gewichtstoename raden we aan 50 g maltodextrine met 50 g pure wei-eiwitten en 10 g triglyceriden met middellange ketens te combineren.

Synergisten

Omdat maltodextrine in een mum van tijd een insulinepiek kan bewerkstelligen is het zeer effectief wanneer het gecombineerd wordt met creatine, aminozuren (in het bijzonder glutamine) en wei-eiwitten. Aangenomen wordt dat een combinatie van maltodextrine en dextrose de ideale koolhydraatrijke oplossing is na trainingen.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen

#BeMoreDoMore

Volg ons @bulkpowders

Blijf in contact

Zin in kortingen en fitness-tips rechtstreeks in je inbox? Je weet wat je moet doen.