Nuts About Whey™

Nuts About Whey™

Nuts About Whey™

Nuts About Whey™

vegetariërs gm vrij gluten vrij ...
Zo laag als € 13,99
SKU
BPF-NAWP-REAL
Op voorraad
SKU
BPF-NAWP-REAL
Zo laag als € 13,99
40% KORTING Dit product–Koop 4+ items MET CODE DROP40E
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
Notenpasta verrijkt met wei-eiwitisolaat
Enorm eiwitgehalte van 53%
Bevat organische kokosolie van de eerste persing

Beschrijving

Nuts About Whey™ is een ongelooflijk nieuw product van BULK POWDERS™. Het is een eenvoudig concept: men neme enkele noten, wei-eiwitisolaat en gezonde organische kokosolie van de eerste persing. Combineer dit met een paar overheerlijke smaken, en je krijgt een gezonde en met eiwitten overladen smaaksensatie.

Met een ongelooflijke 53 g aan eiwitten per 100 g, bevat Nuts About Whey™ meer eiwitten dan andere met eiwit verrijkte notenpasta's. Het is de perfecte manier om in je dagelijkse eiwitinname te voorzien. Eet het rechtstreeks uit de pot, of gebruik het om gezonde snacks te maken.

De organische kokosolie, die bekend staat als de gezondste bakolie ter wereld, is een goede aanvulling op het natuurlijke vetgehalte van de noten en zorgt ervoor dat het een indrukwekkende hoeveelheid aan gezonde vetten bevat. Tegelijkertijd bevat het weinig koolhydraten en is het geheel vrij van additieven en conserveermiddelen. Tenslotte worden er aan Nuts About Whey™ geen zout, suiker of palmolie toegevoegd.

Nuts About Whey™ is beschikbaar in diverse verrukkelijke smaken en krijgt een ongelooflijke feedback op smaak. Wij zijn ervan overtuigd dat er geen betere eiwitrijke notenpasta verkrijgbaar is. Het is zelfs zo lekker dat je bijna vergeet dat het voor maar liefst 50% uit eiwitten bestaat!

Voor de allerbeste betaalbare notenpasta boordevol eiwitten hoef je niet verder te zoeken dan Nuts About Whey™.

Let op: Door de toevoeging van kokosolie kan dit product een vaste vorm aannemen. Dit is te verhelpen door te roeren of enigszins te verhitten. Een laagje olie op de oppervlakte is eveneens normaal. Ook is dit te verhelpen door te roeren.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

Ingrediënten van Nuts About Whey™

Pindakaas

Pinda's (ongepeld), wei-eiwitisolaat (melk, soja), organische kokosolie van de eerste persing, cacaopoeder (alleen bij chocoladesmaken), aroma's, sucralose.

Voedingswaarde-informatie van Nuts About Whey™

Per 100 g:

Energie: 2226 kJ/532 Kcal, Koolhydraten: 8,2 g (waarvan suikers: 4,5 g), Eiwitten: 53 g, Vet: 35 g (waarvan verzadigd: 4,4 g; enkelvoudig onverzadigd: 15,1 g; meervoudig onverzadigd: 15,5 g), Vezels: 6 g, Zout: 0,2 g.

Geschikt voor

Vegetariërs.

Allergenen

Bevat pinda's en kan sporen van andere noten bevatten, melk en soja.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik

De consumptie van Nuts About Whey™ is zelfbeperkend. Wij raden aan dit product te gebruiken volgens je eigen voedingsbehoeften.

Let op: Door de toevoeging van kokosolie kan dit product een vaste vorm aannemen. Dit is te verhelpen door te roeren of enigszins te verhitten. Een laagje olie op de oppervlakte is eveneens normaal. Ook hier is dit te verhelpen door te roeren.

Synergisten

Producten die vaak tegelijkertijd met Nuts About Whey™ worden gekocht zijn: vloeibaar eiwit van eieren, chiazaden en omega-oliemix.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Blijf in contact

Zin in kortingen en fitness-tips rechtstreeks in je inbox? Je weet wat je moet doen.