BULK POWDERS™! We weten dat je vele opties hebt wanneer het gaat om het kiezen van je nutritions provider, dus waarom niet een moment nemen om wat meer over ons te weten te komen en zo te ontdekken wat ons onderscheid van alle anderen.

Introductie

BULK POWDERS™ is begonnen met online verkoop in 2005. Sindsdien is het uitgegroeid tot een bedrijf met state of the art eigen productie faciliteiten en 16,000 sq ft. warenhuis gevestigd in Colchester, Essex, Engeland. We zijn zeker geen bedrijf wat stil staat. Als een van onze doelen streven we er naar de meest uitgebreide selectie van health en perfomance nutrition supplementen beschikbaar te hebben. En dat voor de laagste prijs, maar van de hoogste kwaliteit!

Hoe Werken We

BULK POWDERS™ is uniek binnen de sports nutrition industrie. We verkopen alleen direct aan de consument (aan jou!) en we produceren het grootste gedeelte van onze producten zelf in-house. Wij zijn staat om te verkopen tegen absoluut de laagst mogelijke prijzen omdat we naast onze eigen productie tevens tussenstappen als distributeurs mijden in tegenstelling tot andere merken.

Door direct te verkopen, voorkomen we dus prijsstijgingen en additionele kosten die anders ten bate van derden zouden komen. En tevens, door onze in-house productie, kunnen we productiekosten tot een minimum beperken en voorkomen we de noodzaak van dure uitbesteding aan fabrikanten.

Onze filosofie

De laagste prijzen van Europa...

BULK POWDERS™ is gestart in 2005, we veroorzaakten enorme opschudding binnen onze industrie! Nog nooit eerder was het mogelijk voor consumenten om aan top kwaliteit nutrition supplements te komen voor zulke lage prijzen. Door een combinatie van directe verkoop en inkoop van enorme hoeveelheden kunnen wij de benodigde ruwe materialen inkopen voor de laagste prijzen. En daardoor leveren wij voor de laagste prijs van Europa! Neem het niet alleen van ons aan...vergelijk gerust zelf!

Meer bulk discounts

Verder kun je naast de laagste prijzen in Europa ook nog je voordeel behalen met je supplementen wanneer je grote hoeveelheden aanschaft. Of je nu voor jezelf, voor een team, als groep of als fitness inkoopt, hoe meer je koopt, hoe meer je kunt besparen! Dit aanbod geldt voor iedereen, kijk hiervoor bij ‘bulk discounts’ bij de van toepassing zijnde product pagina's.

Kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit...

Wanneer het gaat over de kwaliteit van onze producten, is het heel simpel, we maken geen compromissen. Niet nu, en ook niet in de toekomst. Kwaliteit mag niet ten koste gaan van kostenbesparing - net zoals we weten dat jij dat zou doen ten aanzien van wat er in je lichaam komt, wanneer je die keuze zou hebben!

We geven de voorkeur aan het werken met minder leveranciers dan andere bedrijven en we prefereren lange-termijn relaties met deze leveranciers. Op deze wijze krijgen we niet alleen de beste prijzen, maar kunnen we ook de kwaliteit van de producten echt garanderen die we verkopen.

Neem onze wei proteïne producent als voorbeeld; we werken al met sinds 2005 met deze zelfde leverancier. Dus waar anderen wisselen om een eurocent te besparen, of zelfs met meerdere leveranciers van verschillende kwaliteiten te werken, hebben wij altijd dezelfde wei proteïne (bekend staand als eerste kwaliteit binnen de industrie) en dat al vanaf het begin.

We laten ook nog onze voorraden geleverd door onze vaste leveranciers onafhankelijk testen en op de meeste product pagina's vind je hierdoor ook een 'Certificate of Analysis' beschikbaar om te downloaden. Dit certificaat zorgt voor een totale gemoedsrust ten aanzien van de kwaliteit van ieder product, en tevens nadere informatie over de productspecificatie.

Ons commitment ten aanzien van kwaliteit houdt hier echter niet op...sterker nog, het begint slechts met onze leveranciers! Door eigen productie in-house, is onze zeer ervaren productie afdeling in staat om ieder aspect van het productie proces te overzien. En zo tevens de kwaliteit te garanderen in iedere fase. Elk product wat in-house wordt geproduceerd wordt gemaakt in onze 'state of the art' , temperatuur gecontroleerde, expansieve clean room faciliteit. Al onze machines zijn op maat gemaakt, passend bij onze behoeften. Gefabriceerd in Engeland en ze voldoen aan de hoogste eisen. Nergens compromissen ten aanzien van kwaliteit, en we zijn er trots op dat dat op te maken valt uit alle aspecten van ons bedrijf.

Enorme keuze....

De laagste prijzen en de hoogste kwaliteit zijn geweldig, maar daar heb je niets aan als we niet alle producten hebben die jij wilt! Onze brede selectie van producten is speciaal ontworpen om elk aspect van je voedingsbehoeften te dekken, wat je doel ook is.

Wees dus gerust, al blijft ons zeer ervaren product ontwikkelingsteam constant op zoek naar nieuwe en innovatieve ingrediënten om je van te kunnen voorzien, en ontwikkeling van toonaangevende formulering binnen de industrie. Ontbreekt er iets van jouw product serie? Neem graag contact met ons op om het ons te vertellen!

Awards

In 2010, is BULK POWDERS™ benoemd tot 'Essex Countywide Growing Business of the Year' als verdienste voor de voortgaande groei en vooruitgang.

In 2010, was BULK POWDERS™ 1 van de slechts 6 Regionale Finalisten in de '£5 million HSBC Business Thinking' competitie, in het leven geroepen om erkenning te geven aan vooruitdenkende en innovatieve bedrijven.

In 2012 was BULK POWDERS™ Finalist in de 'East of England Business Awards' (Service Excellence categorie)

In 2013 was BULK POWDERS™ verkozen tot 'Best Sports Nutrition Brand' door Natural Muscle.

Maak een Tour

Waarom niet een kijkje nemen rond BULK POWDERS?
Over het bedrijf

BULK POWDERS™ is een handelsnaam van Sports Supplements Ltd, een bedrijf geregistreerd in England & Wales onder nummer 05654661. VAT nummer is GB87753568. Alle correspondentie kan worden gezonden aan: 

BULKPOWDERS
Unit 1, Gunfleet Business Park
Brunel Way Colchester ,
Essex CO4 9QX (UK)

ESSNA

BULK POWDERS™ is lid van ESSNA (European Specialist Sports Nutrition Alliance), de stem van specialisten in de sports nutrition sector in Europe.

INFORMED SPORT

In 2013 was BULK POWDERS™ geaccrediteerd Informed Sport compliant voor 2 van onze key producten, Informed WheyTM (ons premium wei product) en ElevateTM (onze pre-workout).

Informed Sport is een externe partij en volledig geaccrediteerd verboden stoffen uit te bannen. De strenge certificatie procedure geeft atleten de garanties die ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun supplementen volkomen veilig zijn.

#BeMoreDoMore

Volg ons @bulkpowders

Blijf in contact

Zin in kortingen en fitness-tips rechtstreeks in je inbox? Je weet wat je moet doen.