Chocolade Kokos Paasbrownies

Paasbrownies met minieggs

 

Het is Pasen en dat staat gelijk aan veel en lekker eten met vrienden en familie. Deze Paasbrownies zijn helemaal verantwoord.

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden
  2. Smelt de chocolade en kokosolie in de magnetron of in een glazen kom over een pan met kokend water (Au bain-marie)
  3. Meng de overige ingrediënten hier voorzichtig doorheen
  4. Giet het mengsel in een bakblik met bakpapier
  5. Bak voor 10-12 minuten
  6. Laat de brownies afkoelen
  7. Tijd voor de toppings, onze notenpasta’s zijn hier perfect voor

JOUW BEURT!

Nu is het aan jou! Maak je eigen vegan protein wafels, en deel je creatie op FacebookTwitter of Instagram en tag ons met @bulkpowders_nl #bprecipes.

Happy snacking!

Vond je dit artikel leuk?

Bedankt voor je feedback