LAAGSTE PRIJZEN
BESPAAR TOT 60%
GRATIS LEVERING
BESTELLINGEN BOVEN €50+
TRUSTED
TRANSPARANT, GETEST
GROOTSTE AANBOD
1200+ PRODUCTEN

Feestelijke herfst cupcakes met proteïne frosting

Feestelijke cupcakes met proteïne | BULK POWDERS NL
Neem deel aan de conversatie

Of je nu de voorbereidingen aan het treffen bent voor Halloween, of alvast ideeën wilt opdoen voor de feestdagen, deze cupcakes zijn hoe dan ook een goed idee! Je kunt de frosting aanpassen zoals jij wilt. Maak er bijvoorbeeld spinnenwebben van voor Halloween, sneeuwvlokken voor de kerstdagen of gebruik kleurstof en maak er mijters van voor Sinterklaas.

Dat is het mooie van cupcakes en frosting, je kunt er alle kanten mee op!

Zo maak je ze

De cupcakes/ muffins

  1. Verwarm de oven voor op 165˚C en vet een muffin bakvorm in met kokosolie of 1 calorie bakspray.
  2. Meng de droge ingrediënten in een grote kom.
  3. In een aparte kom, meng de gesmolten kokosolie en ahornsiroop met een garde. Voeg de eieren toe, en klop tot alles goed gemengd is.
  4. Voeg de pompoenpuree en melk toe, en meng alles weer samen.
  5. Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten, en vouw voorzichtig door elkaar tot het een glad geheel is.
  6. Verdeel het beslag over 12 muffinhouders en bak de cupcakes 22-25 minuten, of totdat een tandenstoker schoon is als je in een van de cakejes prikt.
  7. Laat de cupcakes ongeveer 5 minuten afkoelen in de pan en zet ze vervolgens op een afkoelrooster om volledig af te koelen.

VOOR DE PROTEÏNE FROSTING

  1. Doe alle frosting ingrediënten in en kom, en meng voorzichtig alles samen tot een glad geheel.
  2. Doe de frosting in een spuitzak, en spuit voorzichtig de frosting op de cupcakes in de vorm die jij wilt.
  3. Je kan de cupcakes een paar dagen bewaren in de koelkast in een afgesloten plastic bak.

cupcakes met frosting door simplybalancedliv | BULK POWDERS

PROBEER HET ZELF!

Probeer het recept vandaag nog en stuur ons je creatie op Facebook, Twitter of Instagram @bulkpowders_nl #bulkbakes #bprecipes

Related Categories

Ingredients

Cupcakes

185g meel (volkoren, haver of spelt)

240g pompoenpuree

1 scoop pompoen proteïne

60g kokosolie (gesmolten)

90g ahornsiroop

60 ml melk

½ tl kaneel

½ tl gemalen gember

¼ tl kruidnagel

¼ tl nootmuskaat

2 eieren

1 tl bakpoeder

1 tl baksoda

½ tl zout

 

Frosting

175g Cream cheese

60g Griekse yoghurt

1 scoop Whey Protein (Vanille Roomijs)