LAAGSTE PRIJZEN
BESPAAR TOT 60%
GRATIS LEVERING
BESTELLINGEN BOVEN €50+
BETROUWBAAR
TRANSPARANT, GETEST
GROOTSTE AANBOD
1200+ PRODUCTEN

No bake oat bars – met chocolade drizzle

Pinda en haverrepen recept BULK POWDERS
Neem deel aan de conversatie

OK, hoe veel we ook van lekker eten houden, wij snappen ook dat niet iedereen baktalent heeft om aan Heel Holland Bakt mee te doen. Wij snappen dat, daarom hebben we een supermakkelijk recept voor pindakaas & haver repen bedacht. En er komt geen oven aan te pas! #winning

Zo maak je het:

  1. Leg bakpapier in een rechthoekige bakvorm.
  2. Smelt de kokosolie, boter en zoetstof voor laag 1 samen in een klein pannetje of een kom.
  3. Meng alle droge ingrediënten door deze mix.
  4. Verdeel over de bakvorm en zet voor minimaal 30 minuten in de koelkast.
  5. Meng alle ingrediënten voor de 2e laag samen in een kom tot een spread.
  6. Verdeel dit over de laag die al in de bakvorm zit en top met losse cruesli of muesli.
  7. Zet het geheel terug in de koelkast en laat hier minimaal 1 uur staan.
  8. Snijd het in stukjes en enjoy!

Als extra treat kun je wat Hazelnootpasta met pure chocolade smelten en over de reep gieten – yumm!

pinda haverrepen recept BULK POWDERSrepen chocolade hazelnoot repen BULK POWDERS

WEES CREATIEF!

Probeer het recept en deel het resultaat met ons via Facebook of Instagram!

Tag ons @Bulkpowders_nl en gebruik de #teambulk #bulkpowders

Related Categories

Ingredients

Laag 1

1 kop Ultrafijne Schotse haver

1/3 kop Kokosolie

1 el Boter (of vegan alternatief)

1 el Maple Syrup/ Honing of andere zoetstof

20g Proteïnepoeder (smaak naar keuze)

1 el Pindameel

 

Laag 2

1 rijpe Banaan

1/3 kop Pure Chocolade Hazelnootpasta

2 tl Cacaopoeder

1 tl Zoetstof naar keuze

Melk

1 el Pindameel