Vegan pizzabodem – recept

Vegan pizzabodem bulk powders food

Een vegan dieet volgen is steeds makkelijker, benieuwd hoe je dat doet – we schreven er al eerder over in dit blog. Er zijn steeds meer vegan producten verkrijgbaar online en in de supermarkt, maar vaak ontbreekt de inspiratie om er iets overheerlijks mee te maken. Wij helpen je daarom een handje met dit heerlijke recept voor pizzabodem. Het is aan jou om deze nog lekkerder te maken met heerlijke toppings!

Zo maak je het:

  1. Mix het lijnzaadpoeder met water en zet dit 10/15 minuten opzij.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Meng alle droge ingrediënten in een kom. Voeg vervolgens de lijnzaadpasta toe met wat heet water tot het een deeg vormt. 2 tot 3 eetlepels water zou genoeg moeten zijn.
  4. Rol het deeg uit op een bakplaat met siliconen ‘bakpapier’.
  5. Bak de bodem 10 minuten in de oven.
  6. Voeg je toppings toe – denk aan tomatenpuree, ui, cherrytomaat, spinazie, tofu en oregano. Zet nog 5-10 minuten in de oven.
  7. Eet Smakelijk!

WEES CREATIEF!

Probeer het recept en deel het resultaat met ons via Facebook of Instagram!

Tag ons @Bulkpowders_nl en gebruik de #teambulk #bulkpowders

Vond je dit artikel leuk?

Bedankt voor je feedback