Vegan Pound Cake – Recept

vegan pondscake bulk powders recept

Cake, notenpasta en chocolade, is er een betere combinatie? Wat als we je vertellen dat het om een vegan pound cake gaat, dat maakt het waarschijnlijk nog beter!

Instructies

1.) Verwarm de oven voor op 150 – 160°C.

2.) Hak de tofu fijn met de melk in een blender of mixer.

3.) Mix de overgebleven ingrediënten, behalve de chocolade hazelnootpasta, in een kom door elkaar. Vouw hier vervolgens de tofumix doorheen.

4.) Als laatste meng je voorzichtig de chocolade hazelnootpasta door de mix. Meng het niet helemaal door elkaar, je wilt het patroon in de cake zien.

Als het goed is heb je nu een vrij stevig beslag.

5.) Giet je beslag in een cakeblik en bak 45 – 50 minuten.

Wees creatief!

Nu is het aan jou! Deel je foto’s met ons via Facebook of Instagram.

Tag ons @bulkpowders_nl en gebruik de #bprecipes.

Vond je dit artikel leuk?

Bedankt voor je feedback