LAAGSTE PRIJZEN
BESPAAR TOT 60%
GRATIS LEVERING
BESTELLINGEN BOVEN €50+
BETROUWBAAR
TRANSPARANT, GETEST
GROOTSTE AANBOD
1200+ PRODUCTEN
Medium Chain Triglycerides

Triglyceriden met middellange ketens

Medium Chain Triglycerides

Triglyceriden met middellange ketens

vegetariërs gm vrij gluten vrij soja vrij ...
Zo laag als € 9,99
SKU
BPB-MCT-0000
Op voorraad
SKU
BPB-MCT-0000
Zo laag als € 9,99
25% KORTING Op dit product – min. €30 MET CODE HAPPYDAYSE
Gratis Levering
Op bestellingen boven €50
BULK POINTS™

Grote bron aan gezonde vetten
Een perfecte energiebron
Wordt gebruikt als supplement voor verbeterde compositie van het lichaam

Beschrijving

De triglyceriden met middellange ketens van BULK POWDERS™ (ook vaak afgekort als MCT's of in poedervorm als MCT-poeder) zijn een fantastische bron vol 'goede vetten' die snel gemetaboliseerd worden op een manier zoals dat met koolhydraten gebeurt. Zo verschaffen zij een vrijwel directe energiebron.

In tegenstelling tot koolhydraten, verschaffen triglyceriden met middellange ketens energie zonder insulinepiek, wat voordelig is voor diabetici en personen die een koolhydraatarm dieet volgen.

Onderzoek wijst uit dat triglyceriden met middellange ketens een effectief supplement voor een verbeterde compositie van het lichaam zijn, omdat ze gemakkelijk verteerd worden (het zijn vetten met middellange ketens, in tegenstelling tot de moeilijker afbreekbare vetten met lange ketens (LCT's)) en ze niet als vet opgeslagen maar afgebroken en voor energie gebruikt worden.

De triglyceriden met middellange ketens hebben ook een positief effect op prestaties en dan vooral op die prestaties die veel calorieën vergen.

De triglyceriden met middellange ketens van BULK POWDERS™ zijn een 100% puur poeder en een ideale toevoeging aan je supplementen: als bron van gezonde vetten of als hulpmiddel voor een strakker gevormd lichaam.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.
Lees meer

Voedingswaarde

INGREDIËNTEN TRIGLYCERIDEN MET MIDDELLANGE KETENS

Triglyceriden met middellange ketens, Glucose Siroop, MelkEiwit, Citroenzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren.

VOEDINGSWAARDE TRIGLYCERIDEN MET MIDDELLANGE KETENS​

Per portie 10g:

Energie 320/76.5, Vet 7.3 (waarvan verzadigd 7.3), Koolhydraten 1.5g (waarvan suiker 0.26g), vezels 0,0g, eiwit 1.2g, zout 0.04g

Per 100g:

Energie 3201/765, Vet 73g (waarvan verzadigd 73g), Koolhydraten 15g (waarvan suiker 2.6g), vezels 0,0g, eiwit 12g, zout 0.4g

GESCHIKT VOOR:

Vegetarisch, Non-GM, Gluten Vrij, Soja Vrij

ALLERGENEN:

Zie vetgedrukt.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik

Mix 1/2 lepel (ca. 10 g) met 100 ml water of met een eiwitshake om het aantal calorieën te vergroten.

Synergisten

De triglyceriden met middellange ketens hebben geen directe synergisten, maar ze werken goed samen met andere ingrediënten als wei-eiwitten en CLA softgels.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

Beoordelingen